De Examenpakketten

De Examenpakketten

In Samenwerking met gevestigde huiswerkbegeleiding scholen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem hebben wij onze diensten gekoppeld in examenpakketten. Het idee is dat de examen kandidaten het gehele schooljaar worden ondersteund en perfect worden voorbereid op hun School Examens en Eindexamens.

Goede cijfers voor zowel de school- als centrale examens wegen steeds zwaarder mee in de beoordeling van de vervolgopleidingen, daarom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om SE- en Examentrainingen in ieder pakket aan te bieden. We gaan ervoor zorgen dat jouw lijst er nog beter uit komt te zien zodat de vervolgopleidingen niet meer om je heen kunnen! De examenpakketten zijn geschikt voor alle examenkandidaten op ieder niveau. Met behulp van welk pakket ga jij dit jaar slagen?