Extra aandacht voor de Examenkandidaten

Extra aandacht voor de Examenkandidaten

Beste Examenkandidaten,

 

Jij gaat dit jaar eindexamen doen! Spannend, maar vooral een hele mooie kans om je middelbare school op een hele goede manier af te ronden. Het wordt een druk schooljaar vol met toetsen, SE’s en eindexamens! Wij gaan graag samen met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je perfect voorbereid bent.

 

Wij bieden sinds 2014 een gevarieerd passend programma ter ondersteuning van onze examenkandidaten. Met een gemiddeld slagingspercentage van 98.5% in de afgelopen jaren zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze begeleiding. Je kunt gebruik maken van onderstaande losse onderdelen maar het meest effectief is een zogenaamd ‘examenpakket’.

Het examenpakket is een voor jou op maat gemaakte combinatie van bovenstaande begeleidingsmethodes, waarmee we je optimaal zullen voorbereiden op alle toetsen, SE’s en het Centraal Examen. Dit is dit vaak een voordeliger optie dan losse onderdelen. Goede cijfers voor zowel de School- als Centrale Examens wegen steeds zwaarder mee in de beoordeling van de vervolgopleidingen, daarom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om iedere schoolvakantie, SE- en Examentrainingen op maat aan te bieden. Je wordt persoonlijk begeleid en krijgt een individuele studiecoach toegewezen.

 

We willen samen met jou en je ouders gaan onderzoeken wat we dit schooljaar voor je kunnen betekenen en hoe we er samen voor gaan zorgen dat je dit schooljaar probleemloos doorloopt, met uiteindelijk natuurlijk een diploma op zak.

 

Om maatwerk te kunnen leveren nodigen we jullie graag uit op onze locatie op de Laan van Meerdervoort 862, zodat we gezamenlijk kunnen kijken welke ondersteuning het meest passend voor je is en hoe we die kunnen realiseren. We zijn telefonisch en per mail altijd bereikbaar om een afspraak in te plannen.

 

Vriendelijke groeten en tot snel,

 

Alexander Koppelle