Jouw succes, onze missie!

Basisscholieren

Wij vinden het belangrijk om samen met u en uw kind te kijken welke ondersteuning passend is en of er eventueel behoefte is aan een combinatie van onze professionele diensten. Indien gewenst betrekken wij u als ouder maar ook de school bij dit traject om tot een optimaal resultaat te komen.

Remedial Teachers

Bij Resumeren maken wij gebruik van gekwalificeerde Remedial Teachers. Wanneer uw kind extra ondersteuning nodig heeft bij bijvoorbeeld begrijpend lezen, rekenen of taal, gaan we graag in gesprek om te onderzoeken welke manier van begeleiding het meest passend is. Tijdens deze begeleiding kijken we samen wat uw kind nodig heeft om tot de gewenste resultaten te komen. We gaan samen aan de slag met passende stof afgestemd op de behoeftes en leerdoelen van uw kind.

Remedial teaching (individueel of in groepjes)

Elk kind heeft talenten en vaardigheden. De coaches van Resumeren bekijken over welke talenten en vaardigheden uw kind reeds beschikt en welke nog verder ontwikkeld kunnen worden. Binnen de begeleiding maken we een programma op maat en kunnen we op verschillende manieren ondersteuning bieden door op het gebied van begrijpend lezen, leren leren, rekenen en taal.

Begeleiding basisschool

Wij bieden naast de individuele begeleiding in de vorm van remedial teaching nu ook begeleiding, cito-boost-training en voorbereiding op de doorstroomtoets voor basisscholieren in groepsvorm aan. De begeleiding voor basisschoolleerlingen organiseren wij in een fijne en rustige laagdrempelige omgeving speciaal ingericht voor jongere leerlingen. We doen er alles aan om de leerlingen zich thuis te laten voelen op de Laan van Meerdervoort 862.

Onze ervaren remedial teachers en coaches staan dagelijks vanaf 15.00 tot 18:00u voor de leerlingen klaar.

Ouders en leerlingen ontvangen na iedere les op Resumeren een uitgebreid verslag over hoe de les is gegaan.

Op naar de brugklas

Tijdens deze korte cursus van drie bijeenkomsten wordt uw kind voorbereid op wat in het Voortgezet onderwijs gevraagd gaat worden. Aan bod komen onderwerpen zoals agenda-gebruik, leren leren, executieve functies en tips voor het plannen van huiswerk.

Remedial teaching

Remedial teaching is een individuele ondersteuning voor leerlingen die moeite hebben met spelling, rekenen, begrijpend en technisch lezen. Wij achterhalen samen met de leerling de onderwijsbehoeften.

Intelligentietoetsen

Het kan zijn dat het voor u of de school van uw kind niet helemaal duidelijk is welk onderwijsniveau het meest passend is voor uw kind. U kunt dan een intelligentietest bij ons laten afnemen.

Voor individuele ‘Wisc III’ of ‘NIO’ intelligentietesten bent u bij Resumeren aan het juiste adres. Tevens kunnen wij de WISC en de NIO afnemen voor scholen.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jouw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.