Jouw succes, onze missie!

Bijles Den Haag

Individuele begeleiding. Persoonlijk, passend en professioneel

€ 38,- per uur

Bijles bij Resumeren

We werken samen met een groot aantal bevoegde en bekwame docenten, leerkrachten en remedial teachers (RT-ers). Met een professioneel team kunnen wij voor alle vakken op VMBO-, Havo- en VWO-niveau bijles aanbieden.

Wij doen ons uiterste best een passende match te vinden tussen jou en een bijlesdocent. Resumeren vindt het heel belangrijk dat je je prettig voelt en daardoor het beste uit jezelf naar boven kan halen, dit heeft een positief effect op je schoolresultaten. Indien gewenst, hebben wij ook contact met de docent of leerkracht van de school. Op deze wijze krijgen wij een goed inzicht in welke problemen je ervaart met het betreffende vak tijdens de lessen en toetsmomenten op school. Wij passen onze bijlessen hier vervolgens op aan.
bijles wiskunde den haag

Wat gaaf! 98% slaagt en gaat over en gemiddeld 1,7 punt hoger na bijlessen bij resumeren!

Terugkoppeling en evaluatie

Vanuit ons leerlingenvolgsysteem plannen en organiseren we al het maak- en leerwerk. Na ieder les sturen we een uitgebreid verslag naar ouders, leerling en eventueel mentor waarin we de vorderingen bijhouden. Het is uiteraard mogelijk daar op te reageren, zo houden we de lijntjes kort en de begeleiding op maat.

Hoe ziet een bijles bij Resumeren er uit?

Afstemmen
We gaan in gesprek over hoe het gaat met jou en wat jij wil dat de bijles jou vandaag oplevert, wanneer ben je tevreden?
Leren Leren
Welke hulpvraag heb je vandaag en welke leerstrategie past daarbij? We passen onze uitleg aan, aan jouw mogelijkheden en wensen en zullen verschillende leerstijlen en methodes toepassen. Sommige leerlingen zijn er bijvoorbeeld bij gebaat om na een korte instructie direct aan de slag te gaan, terwijl andere leerlingen eerst aan de slag gaan om er zo achter te komen waar ze precies vast lopen
Herhalen
Tijdens het herhalen bespreken we het huiswerk dat we de vorige bijles mee hebben gegeven. We laten je de stof aan ons uitleggen zodat we kunnen onderzoeken en bijhouden of alles goed gaat.
Instructie
We leggen de stof aan je uit en sluiten aan bij al jouw aanwezige kennis. We weten hoe we de stof op verschillende manieren uit kunnen leggen zodat je het gaat begrijpen.
Uitleggen
Vervolgens overleggen we wat we vandaag gaan behandelen. Zo hebben we een goed overzicht van je planning en of met dit gestelde “doel-van-de-bijles” uiteindelijk naar mooie cijfers wordt gewerkt. Je maakt aantekeningen van onze uitleg, we bespreken de stof samen en zorgen dat de stof goed wordt beheerst. Je gaat de slag met de stof en past je de vaardigheden toe die je uitgelegd hebt gekregen. Wanneer het nog niet zelfstandig lukt, gaan we er stap voor stap doorheen.
Afsluiten
We geven je taken en huiswerk mee en daarnaast bespreken we welke theorie je de volgende bijles uit gaat leggen tijdens het moment van herhalen. We noteren alles in ons leerlingenvolgsysteem en koppelen onze bevindingen terug aan jou, je ouders en eventueel je mentor.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent.

“Het is onwijs fijn om individueel met de leerlingen aan de slag te kunnen. Op die manier kun je zo enorm snel resultaten boeken en de leerlingen echt iets meegeven!”

Mark — Bijlesdocent en examentrainer

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Bijles

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.