Jouw succes, onze missie!

Leren 'leren'

€ 67,50 per uur

Wat is leren ‘leren’?

Tijdens de ‘ik leer leren’ training wordt het je duidelijk welke voorwaarden nodig zijn om te leren. Je ontdekt je persoonlijke leerstijl en leervoorkeuren en gaat efficiënter en effectiever leren en haalt hierdoor betere resultaten.
We bieden de ik leer leren training zowel individueel als in groepsverband aan. 6 bijeenkomsten (max 4 leerlingen per trainer)

De training gericht op het Leren ‘leren’ bieden wij individueel, in groepsverband en op scholen aan.

Echt leren kennen

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met coachen. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt. We kijken naar welke training het beste bij jou past en of het beter is om dit individueel of in groepsverband te volgen.
Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Verloop

Intakegesprek, oplossing op maat
We werken oplossingsgericht. Dat betekent dat we gaan kijken naar wat er al wel is. Jouw vaardigheden, talenten, oplossingsmogelijkheden en ideeën gebruiken we om direct naar de oplossing toe te werken. Zo kunnen we heel gericht jouw hulpvraag oplossen. We oefenen de benodigde vaardigheden samen met jou, zodat je ze ook in de praktijk kunt toepassen.
Individueel of in Groepsverband
We bieden de trainingen individueel en in groepsverband aan. We gaan graag met je in gesprek om te onderzoeken welke manier van begeleiding het best bij jou past.
Voor wie?
De training is breed inzetbaar en passend voor verschillende leeftijdsgroepen en wordt gegeven door gecertificeerde ‘ik leer leren’ trainers. We geven de training individueel en in groepsverband afhankelijk van jouw wensen. Ook organiseren wij de training regelmatig op scholen.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer ook na de training wordt ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

“MJ heeft professionele begeleiders voor studenten die extra ondersteuning nodig hebben.”

Asweta — Leerling bij Resumeren

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Leren 'leren'

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.