Jouw succes, onze missie!

Middelbare scholieren

Wanneer het niet lekker loopt op school heeft dat invloed op je welbevinden en wanneer je niet lekker in je vel zit heeft dit invloed op je resultaten. Beide onderdelen zijn van invloed op het opdoen van succeservaringen op je middelbare school.

We vinden het daarom enorm belangrijk om te kunnen begeleiden bij zowel sociaal emotionele ontwikkeling als cognitieve ontwikkeling.

Bijles

Heb je moeite met de lesstof of loop je achter met een schoolvak? Resumeren organiseert al 12 jaar bijlessen op onze locaties en verschillende scholen in Den Haag. Wij geven bijlessen in alle vakken en op alle niveau’s op basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs.

Onze begeleiders, docenten, trainers en coaches beschikken over de juiste en vereiste diploma’s en zijn zeer ervaren. Zij worden intern opgeleid zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle lessen leiden tot goede resultaten bij onze scholieren en studenten.

Huiswerkbegeleiding

Elk kind heeft talenten en vaardigheden. De coaches van Resumeren bekijken over welke talenten en vaardigheden uw kind reeds beschikt en welke nog verder ontwikkeld kunnen worden. Leren leren, plannen en organiseren, vakinhoudelijke hulp en een fijne plek om te leren!

In de regio Den Haag biedt Resumeren huiswerkbegeleiding op maat

Ouders en leerlingen ontvangen na iedere les op Resumeren een uitgebreid verslag over hoe de les is gegaan.

Examentraining

De Examentraining bij resumeren is echt een hele goede voorbereiding op je Centraal Examen! In twee dagen tijd knallen we door de stof aan de hand van overzichtelijke uitleg, tips&tricks en duidelijke stappenplannen. We koppelen de theorie continu aan examenopgaven zodat je gewend raakt aan het niveau dat voor het eindexamen vereist wordt. We starten met een intakegesprek waarin we je leren kennen en waarin we onderzoeken hoe we je het best kunnen begeleiden.

Intelligentietoetsen

Bij Resumeren bieden wij drie verschillende intelligentietoetsen aan voor zowel basis- als middelbare scholieren. Wij maken gebruik van de NIO, WISC V en de SON-R test om de intelligentie vast te stellen.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jouw kind past?

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.