Examenbegeleiding

Het examenjaar is belangrijk, enorm spannend, maar vooral een hele mooie kans om he middelbare school carrière op een mooie manier af te sluiten. Bijna alle examenkandidaten binnen Resumeren maken gebruik van het zogenaamd “Examenpakket” waarbij zij intensief begeleid worden richting mooie resultaten voor de School Examens en het Centrale Examen.

Wat gaan we doen binnen de examenbegeleiding

Het wordt een druk schooljaar vol met toetsen, SE’s en eindexamens! Wij gaan graag samen met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je overal perfect op voorbereid bent.

Wij bieden sinds 2014 een gevarieerd passend programma ter ondersteuning van onze examenkandidaten. Met een gemiddeld slagingspercentage van 98.5% in de afgelopen jaren zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze begeleiding. Je kunt gebruik maken van onderstaande losse onderdelen maar het meest effectief is een zogenaamd ‘examenpakket’.

• Bijles

• Huiswerkbegeleiding

• Examenavonden

• Bovenbouw-avonden en bovenbouw-weekenden

• SE-Trainingen

• Examentraining

Het examenpakket is een voor jou op maat gemaakte combinatie van bovenstaande begeleidingsmethodes, waarmee we je optimaal zullen voorbereiden op alle toetsen, SE’s en het Centraal Examen. Goede cijfers voor zowel de School- als Centrale Examens wegen steeds zwaarder mee in de beoordeling van de vervolgopleidingen, daarom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om rondom en in de schoolvakanties, SE- en Examentrainingen op maat aan te bieden. Je wordt persoonlijk begeleid en krijgt een individuele studiecoach toegewezen.

We willen samen met jou en je ouders gaan onderzoeken wat we dit schooljaar voor je kunnen betekenen en hoe we er samen voor gaan zorgen dat je dit schooljaar probleemloos doorloopt, met uiteindelijk natuurlijk een diploma op zak.

Locaties waar wij de examenbegeleiding aanbieden

Examenbegeleiding in Den Haag

Examenbegeleiding in Den Haag 2

Examenbegeleiding in Den Haag 3

Examenbegeleiding in Amsterdam

Examenbegeleiding in Rotterdam

Examenbegeleiding aan huis

Laan van Meerdervoort 862

Laan van Meerdervoort 869

Abrikozenstraat 183

Hillegomstraat 12 – 14

Kralingse Plas

Overal in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Aanmelden

Terugbellen

Contact