Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Vind jij het plannen van je leer- en maakwerk ook zo lastig? Heb jij moeite om je te motiveren voor al je schoolwerk of heb je af en toe een extra steuntje in de rug nodig? Resumeren organiseert al 12 jaar Huiswerkbegeleiding op verschillende locaties in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding voor alle vakken en op alle niveau’s op basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. Onze begeleiders zijn vwo-, hbo- of universitair geschoold en zeer ervaren, zij worden intern opgeleid en volgen voortdurend trainingen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle lessen leiden tot goede resultaten bij onze scholieren en studenten. Daarnaast beschikken alle begeleiders uiteraard over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) 

Waarom huiswerkbegeleiding bij Resumeren

Binnen alle vormen van begeleiden werken wij binnen Resumeren via de Leren Leren-methode© bestaande uit vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Waarom huiswerkbegeleiding bij Resumeren?

  • Leren Leren, Leren plannen en het aanbrengen van structuur
  • Werken in één van onze fijne, rustige en motiverende werkplekken
  • Huiselijke sfeer met ruimtes voor ontspanning
  • Tosti’s en gezonde lunch op alle locaties 
  • Hulp bij lastige vakken door onze vakkundige en ervaren begeleiders
  • Geen discussies thuis meer over het huis- en leerwerk
  • Vol zelfvertrouwen en gemotiveerd naar school

Allereerst zullen we onderzoeken wat het niveau van de leerling is en daarna stellen we vast wat het niveau is waarnaar toegewerkt moet worden. Nadat een duidelijk stappenplan opgezet is zullen we de huiswerkbegeleiding starten en op deze manier naar de gewenste resultaten toe werken. Onze bevindingen, resultaten uit de huiswerkbegeleiding en vorderingen worden dagelijks teruggekoppeld in de vorm van een verslag en bijgehouden in ons archief. Wij werken met een online Leerlingenvolgsysteem maar het is ook mogelijk om met ons planningssysteem op papier te werken, op deze manier proberen we op alle mogelijke manieren aan de behoeftes van de leerlingen te voorzien. De lessen van Resumeren zijn altijd gericht op onze 6 pijlers:

Leren Leren • Structuur en Planning • Zelfredzaamheid • Vakinhoudelijke Kennis • Leermethodiek en Vaardigheden • Motivatie en Zelfvertrouwen

Locaties en contact voor de huiswerkbegeleiding bij Resumeren

Resumeren verzorgt huiswerkbegeleiding voor alle niveaus in verschillende steden. Wij zijn te vinden op onze eigen locaties, in de bibliotheken en wij verzorgen bijlessen aan huis. Voor informatie over bijles aan huis en onze locaties in de bibliotheken zijn wij telefonisch en per mail altijd bereikbaar voor vragen. Wij kunnen je ook terugbellen als je je gegevens achter laat via de terugbelknop! aan de rechter kant van de pagina.

Den Haag
Laan van Meerdervoort 862
Laan van Meerdervoort 869
Abrikozenstraat 181
Aan huis
Op school
In de bibliotheek

Amsterdam
Hillegomstraat 12 – 14
Aan huis
Op school
In de bibliotheek

Rotterdam
Kralingseplas 121
Aan Huis
Op school
In de bibliotheek

Niveau’s waarvoor wij bij Resumeren huiswerkbegeleiding organiseren

Iedere leerling is anders, dus ieder plan van aanpak is anders. Daarom zijn we bij Resumeren altijd actief op zoek naar de juiste begeleidingsmethode. Leerlingen binnen de huiswerkbegeleiding worden altijd geplaatst in een rustige, motiverende en huiselijke ruimte waarin begeleiders rondlopen die hen kunnen helpen met de vakken die ze de desbetreffende dag moeten behandelen. De niveau’s waarvoor wij huiswerkbegeleiding kunnen organiseren:

• Basis onderwijs

• Voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo, gymnasium, tto)

• Hoger onderwijs (mbo, hbo, universiteit)

Tarieven van onze begeleidingsmethodes

INTAKE GESPREK  
Vrijblijvend intake gesprek
30 tot 60 minuten
Gratis

BIJLES  
Individuele bijles €35,- per uur
Bijles voor 2 tot 4 personen €25,- per persoon, per uur
Bijles voor 5 of meer personen €20,- per persoon, per uur

SE-TRAINING EN EXAMENTRAINING  
Schoolexamentraining €80,- per dag
2 Daagse Examentraining €220,- per 2 dagen
3 Daagse Examentraining €300,- per 3 dagen

HUISWERKBEGELEIDING
(13:00 – 18:00)
(18:00 – 21:00)
 
1 dag huiswerkbegeleiding in de week €130,- per maand
2 dagen huiswerkbegeleiding in de week €220,- per maand
3 dagen huiswerkbegeleiding in de week €300,- per maand
4 dagen huiswerkbegeleiding in de week €380,- per maand
5 dagen huiswerkbegeleiding in de week €450,- per maand

Aanmelden

Terugbellen

Contact