Over Ons

We zijn 12 jaar geleden begonnen met het geven van bijles en begeleiding bij middelbare scholieren aan huis. Vanaf het jaar 2010 tot 2012 was Alexander werkzaam bij verschillende Huiswerk Instituten in Leiden, Den Haag en Amsterdam. Al gauw kwam hij er achter dat zijn eigen visie en methodes populair waren bij de scholieren en studenten die hij begeleidde waardoor hij besloot voor zichzelf te beginnen. Resumeren is inmiddels al meer dan 8 jaar actief in de onderwijsbranche en nog lang niet klaar! We hebben al honderden scholieren en studenten zien slagen en overgaan, we hopen nog vele jaren te genieten van alle successen die we boeken met onze scholieren en studenten. Ons team van ervaren begeleiders, trainers, studenten en docenten staat altijd voor je klaar.
Nog voor de 1.5m samenleving 😉

Alexander Koppelle

Eigenaar Resumeren

Studie: Economie en Bedrijfskunde

“De waardering, dankbaarheid en successen die met de leerlingen behaald worden, maken het fantastisch om iedere dag in deze branche te werken”

Diede

Functie: Bijles docent, examentrainster en begeleidster

Studie: Criminologie

“Het geeft een kick om de leerlingen te kunnen helpen. Het geeft me energie om te zien dat het vertrouwen groeit en dat je vooruitgang ziet!”

Stefano

Functie: Examentrainer en bijles docent

Studie: Wiskunde

“Werken bij Resumeren voelt een beetje als thuis komen, de sfeer is altijd goed en dat maakt het werken met de leerlingen hier top!”

Claire

Functie: Begeleider, docent en examentrainer

Studie: Taalwetenschappen

“Ik had nooit gedacht dat ik in korte tijd al zo veel mooie resultaten met de leerlingen kon boeken. Dat maakt het werk hier zo leuk!”

Anna

Functie: Begeleidster en bijles docent

Studie: Engels

“Ik voel me altijd vereerd dat er zo veel leerlingen naar me vragen als ze bijles willen. Toch wel een heel mooi compliment!”

Jeroen

Functie: Begeleidster en bijles docent

Docent economie

“Naast mijn werkzaamheden op school ben ik ook nog actief bij Resumeren. Dat je zo persoonlijk en individueel kunt werken met leerlingen zie je bijna nergens.”

Eva

Functie: Examentrainer en begeleider

Docent Nederlands en Engels

” Examentraining geven is altijd een feestje. In 2 of 3 dagen alle stof erdoorheen knallen, oefenen en ervoor zorgen dat iedereen er klaar voor is, is ieder jaar weer een leuke uitdaging.”

Tom

Functie: Examentrainer

Docent wiskunde en natuurkunde

” Omdat ik een heel jaar bezig ben met mijn vakken kan ik samen met het team van Resumeren de examentrainingen ieder jaar weer verbeteren en vernieuwen.”

Steffi

Functie: Examentrainer en begeleidster

Studie: Klassieke talen

” Super trots dat de leerlingen uit mijn examentrainingen me afgelopen schooljaar gemiddeld een 9,4 hebben gegeven! Daar mag ik wel even over opscheppen toch?”

Aanmelden

Terugbellen

Contact