Jouw succes, onze missie!

Trainingen

We hebben een uiteenlopend aanbod van trainingen en workshops zodat wij altijd passende begeleiding kunnen bieden voor groepen bij ons op locatie en op school. De inhoud van onze trainingen stemmen we altijd af op de doelgroep en de hulpvragen die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren zijn gekomen.

Ons ervaren team van trainers verzorgt altijd maatwerk.

We hebben een uiteenlopend aanbod van trainingen en workshops zodat wij altijd passende begeleiding kunnen bieden voor groepen bij ons op locatie en op school.

Faalangst reductietraining

Met deze training helpen we de leerling om weer met vertrouwen en motivatie naar school te gaan en de dingen te doen waar de leerling nu onzeker van wordt!

Sociale vaardigheidstraining

Heeft jouw kind soms moeite met communiceren met bijvoorbeeld andere leerlingen? Door middel van onze coaching helpen wij de leerling om zelfvertrouwen op te bouwen en de sociale skills te verbeteren.

Leren ‘leren’

Hoe het komt dat een leerling veel meer oppikt bij de ene les dan bij de andere les? Of hoe er meer spanning wordt ervaren bij specifieke toetsen? Wij kunnen helpen om te leren leren door middel van de “Ik leer leren”-training.

Executieve functies

Executieve functies zijn al die regelfuncties van de hersenen die essentieel zijn voor het realiseren van doelgericht en aangepast gedrag.

Trainingen bij Resumeren

Wij maken gebruik van verschillende methodieken tijdens de trainingen. De keuze voor een bepaalde methode wordt afgestemd op de hulpvraag.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jouw kind past?

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.