Jouw succes, onze missie!

Algemeen

Wij zijn ervan overtuigd dat cognitieve ontwikkeling en emotionele ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer je niet lekker in je vel zit, zal dit gevolgen hebben voor je prestaties. Wanneer leren niet goed gaat, zal dit gevolgen hebben voor je sociaal-emotioneel welzijn. We vinden dat iedereen het verdient om echt gezien te worden.

Leren leren en de executieve functies. Bij Resumeren gaan we aan de slag met jouw hulpvraag!

Onze aanpak in simpele stappen

Binnen iedere vorm van begeleiden gaan we vanuit jouw hulpvraag aan de slag. Met meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs en een team van ervaren en gepassioneerde coaches, trainers en docenten gaan we op zoek naar een passende manier om jou te helpen.

Slim plannen

Kun jij al heel goed plannen, maar vind je het onzin om dat iedere keer opnieuw in je agenda of online te doen?.. Dan is slim plannen echt iets voor jou! Jij bepaalt samen met een begeleider vanuit Resumeren hoeveel oefen en leermomenten je nodig hebt voor een vak, het systeem plant de rest automatisch voor je in!

Geweldig toch!

Zomerscholen, zomerkampen, ontwikkelen van je Skills en gezelligheid op onze locaties

We organiseren onwijs veel gave momenten voor scholieren, omdat we gepassioneerd en dankbaar zijn om met jongeren te werken.

Komt eens vrijblijvend kennis maken, dan laten we zien wat er allemaal mogelijk is!

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jou past?

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.