Jouw succes, onze missie!

Wij vinden dat iedereen het verdient om gezien te worden

Wie wij zijn

Wanneer je niet lekker in je vel zit, zal dit gevolgen hebben voor je prestaties. Wanneer leren niet goed gaat, zal dit gevolgen hebben voor je sociaal emotioneel welzijn. We vinden dat iedereen het verdient om echt gezien te worden.
Onderwijs is meer dan de lessen die worden gegeven. Iedere leerling heeft eigen behoeften en een eigen manier, daarom bieden wij persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Samen kijken we naar de beste manier voor de leerling om te ontwikkelen.
We hebben in een periode van ruim tien jaar een ontzettend mooi bedrijf kunnen opzetten wat voortgekomen is uit passie. We zijn gestart met 1 vestiging waar we al snel uitgroeiden maar waar we een goed fundament hebben kunnen leggen. Ondertussen hebben we vier vestigingen waar we gelukkig nog met evenveel passie dezelfde laagdrempelige sfeer kunnen vasthouden en veel leerlingen een steuntje in de rug kunnen bieden op weg naar volwassenheid.

Wij geloven in

Coaching en
Onderwijsondersteuning

Door het bieden van coaching en onderwijsondersteuning begeleiden wij op beide ontwikkelingsgebieden.
Wij betrekken indien gewenst ook de ouders, de school en bijvoorbeeld de sportclub voor een optimaal resultaat. Genoemde partijen maken immers een belangrijk onderdeel uit van de leefwereld van het kind.
Wij werken oplossingsgericht en geloven dat iedereen met de juiste begeleiding en overtuiging in staat is zijn of haar capaciteiten te vergroten. Wij vinden het dan ook belangrijk om tijdens onze begeleiding bewust aandacht te besteden aan het bieden van de juiste feedback gericht op de ontwikkeling van een growth mindset.

De mensen achter jouw succes

We werken met een geweldig team van collega’s met verschillende expertises die allen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen/jongeren. Daardoor kunnen wij zowel ondersteuning bieden bij het leren, door het geven van bijles, huiswerkbegeleiding en (examen)trainingen, als op sociaal emotioneel gebied, door coaching en trainingen op maat.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jouw kind past?

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.