Jouw succes, onze missie!

Remedial teaching

Individueel en in groepsverband

€ 52,50 per uur - individueel
€ 222,60 per maand - in groepsverband

Wat is Remedial teaching?

Remedial teaching is een individuele ondersteuning voor leerlingen die moeite hebben met spelling, rekenen, begrijpend en technisch lezen. Goede taal-, lees-, en rekenvaardigheden zijn van grote invloed op het welbevinden van leerlingen. Wij achterhalen samen met de leerling de onderwijsbehoeften en we bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de gewenste doelen worden behaald. Vervolgens gaan wij op een passende manier met de leerling aan de slag om de vaardigheden aan te leren.

De begeleiding voor basisscholieren beiden wij individueel en in groepsverband aan.

Echt leren kennen

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met begeleiden. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt. We kijken naar welke training het beste bij jou past en of het beter is om dit individueel of in groepsverband te volgen.
Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Verloop

Intakegesprek, oplossing op maat
Tijdens het intake gesprek bespreken we hoe vaak en waar de remedial teaching plaats zal vinden. Meestal vindt remedial teaching eens per week plaats. Dit kan zowel op school als bij ons op locatie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de Remedial Teaching online te doen.
Verloop
Nadat we jouw hulpvraag duidelijk hebben, gaan we aan de slag met het traject. Remedial Teaching kan ervoor zorgen dat je weer zelfvertrouwen krijgt, succeservaringen opbouwt en dat de achterstand op leeftijdsgenoten wordt verkleind. Eén van de voorwaarden om tot leren te komen, is dat je lekker in je vel zit. Dat betekent dat we gaan kijken over welke talenten je al wel beschikt. Zo kunnen we heel gericht aan de slag met jouw hulpvraag.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer ook na de training wordt ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

“Sinds een paar jaar werk ik met veel plezier als remedial teacher bij Resumeren. Het is fijn om in een organisatie te werken met getalenteerde, gemotiveerde mensen. Ik vind het belangrijk kinderen het plezier in leren te geven, zodat ze in staat zijn zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past. .”

Nicoline — Remedial Teacher

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Remedial teaching

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.