Jouw succes, onze missie!

Sociale vaardigheidstraining

€ 67,50 per uur

Sociale vaardigheidstraining

Vind je het lastig om vrienden te maken, voor zichzelf op te komen of om grip op emoties te houden. Dan is onze sta sterk training vast iets voor jou! We bieden de sta sterk training zowel individueel als in groepsverband aan in 6 bijeenkomsten (max 4 leerlingen per trainer).

De training bieden wij individueel, in groepsverband en op scholen bij Resumeren en op scholen aan.

Echt leren kennen

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met coachen. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt. We kijken naar welke training het beste bij jou past en of het beter is om dit individueel of in groepsverband te volgen.
Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

“Resumeren maakt het voor mij als coach mogelijk, om deskundige ondersteuning te bieden bij sociale, emotionele en onderwijskundige hulpvragen. Op diverse scholen in regio haaglanden krijgen wij de kans om leerlingen te begeleiden”

Lonneke — Coach en pedagoog bij Resumeren

Vrijblijvend kennismaken

Sociale vaardigheidstraining

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.