Jouw succes, onze missie!

Examenjaar bij Resumeren

Persoonlijk, passend en professioneel.

De trainers van Resumeren beschikken over pedagogische en didactische ervaring.

Zij hebben oog voor de behoeften van onze examenkandidaten waardoor de leerlingen daadwerkelijk persoonlijke ondersteuning krijgen.

Examentraining

De Examentraining bij resumeren is echt een hele goede voorbereiding op je Centraal Examen! In twee dagen tijd knallen we door de stof aan de hand van overzichtelijke uitleg, tips&tricks en duidelijke stappenplannen. We koppelen de theorie continu aan examenopgaven zodat je gewend raakt aan het niveau dat voor het eindexamen vereist wordt. We starten met een intakegesprek waarin we je leren kennen en waarin we onderzoeken hoe we je het best kunnen begeleiden.

Examentraining Premium

De Examentraining Premium bij Resumeren is een goede voorbereiding op je Centraal Eindexamen! Aan de hand van een instaptoets wordt jouw niveau bepaald, daarna plannen we lessen in om individueel of in kleine groepjes aan je aandachtspunten te werken.

De examentraining premium is een examentraining op maat, waarbij we individueel een aantal weken werken aan de aandachtspunten van de leerling. Het traject wordt afgerond met een tweedaagse examentraining.

Gemiddeld 1,7 punt hoger dan je SE-cijfer en 98% van de examenkandidaten bij Resumeren slaagt!

Schoolexamentraining

SE-Training bij Resumeren, echt een hele goede voorbereiding op je schoolexamens! Overzichtelijke uitleg, tips&tricks en duidelijke stappenplannen. We koppelen de theorie continu aan examenopgaven zodat je gewend raakt aan het niveau dat voor het schoolexamen vereist wordt. Allereerst plannen we een vrijblijvend intakegesprek in waarin we samen met jou gaan onderzoeken hoe we je het best kunnen begeleiden.

Examenpakketten

Het examenpakket biedt ondersteuning op maat voor leerlingen die veel, of juist iets minder begeleiding nodig hebben tijdens een van de belangrijkste periodes van hun middelbare school carrière. We gaan opzoek naar een passend pakket op maat waarmee je het zo goed mogelijk voorbereid wordt op je schoolexamens en de centrale eindexamens.

Onze trainers

De trainers van resumeren beschikken over pedagogische en didactische ervaring. Zij hebben oog voor de behoeften van onze examenkandidaten waardoor de leerlingen daadwerkelijk persoonlijke ondersteuning krijgen.

Onze examentrainers zijn intensief opgeleid en geven minimaal een jaar lang les of bijles in het desbetreffende vak

Onze examentrainers zijn pedagogisch en universitair opgeleid

Onze examentrainers hebben veel ervaring in het begeleiden van examenkandidaten

100% geslaagd in 2021, 2022 en 2023. Dat is toch geweldig!

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jouw kind past?

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.