Jouw succes, onze missie!

Examenpakketten

Begeleiding in je examenjaar op maat

30% korting op SE-Trainingen
25% korting op Examentrainingen
Gratis bijles of HWB

Examenpakket

Onze examenpakketten bieden ondersteuning op maat voor leerlingen die veel, of juist iets minder begeleiding nodig hebben tijdens een van de belangrijkste periodes van hun middelbare school carrière. We gaan opzoek naar een passend pakket op maat waarmee je het zo goed mogelijk voorbereid wordt op je schoolexamens en de centrale eindexamens.

Combineren

Binnen het examenpakket kun je voor een vaste prijs per maand het gehele schooljaar gebruik maken van bijles en of huiswerkbegeleiding, schoolexamentrainingen en examentrainingen.

Goede cijfers voor zowel de Schoolexamens als Centrale Examens wegen steeds zwaarder mee in de beoordeling van de vervolgopleidingen, daarom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om Schoolexamentrainingen en Examentrainingen aan te bieden. De examenpakketten zijn geschikt voor examenkandidaten op VMBO-, Havo-, en VWO-niveau.

Echt een hele goede voorbereiding op je examenjaar! 98% slaagt en gemiddeld 1,7 punt hoger op je eindexamen

Examenpakket: begeleiding in je examenjaar op maat

Wij bieden sinds 2014 een gevarieerd passend programma ter ondersteuning van onze examenkandidaten. Met een gemiddeld slagingspercentage van 98% in de afgelopen jaren zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze begeleiding. Onze leerlingen kunnen gebruik maken van onderstaande losse onderdelen maar het meest effectief is een zogenaamd ‘examenpakket’.
Het examenpakket is een voor iedere leerling op maat gemaakte combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, schoolexamentrainingen en examentrainingen, waarmee wij jou optimaal zullen voorbereiden op alle toetsen, Schoolexamens en het Centraal Examen. Dit is een voordeligere optie dan losse de onderdelen. Je wordt persoonlijk begeleid en krijgt een individuele studiecoach toegewezen.
We gaan samen met jou onderzoeken wat we dit schooljaar kunnen betekenen en hoe we er samen voor gaan zorgen dat je dit schooljaar goed doorloopt, met uiteindelijk natuurlijk een diploma op zak. Om maatwerk te kunnen bieden starten we altijd met een vrijblijvend intake gesprek.

“Resumeren helpt onze dochter enorm. Veel meer structuur en begeleiding, en ze gaat er altijd met plezier naar toe👍”

Erwin — ouder

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Examenpakket

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.