Jouw succes, onze missie!

Coaching

We bieden individuele en groepscoaching voor kinderen, jongeren en onderwijsprofessionals. Onze coaching is oplossings -en toekomstgericht. Dat wil zeggen dat jouw hulpvraag centraal staat en dat we je ondersteunen bij het inzetten van al aanwezige kwaliteiten en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden zodat jij vol vertrouwen verder kan.

Onze coaches kunnen je verder brengen als je niet lekker in je vel zit, onzeker bent, veel piekert, verlegen bent, gepest wordt, een steuntje in de rug nodig hebt of geholpen wil worden bij een specifieke vraag. Onze coaching kan op Resumeren of indien gewenst op locatie plaatsvinden.

Voel je je wel eens onzeker of ben je bang om te falen? Heb je soms emoties waarvan je niet zo goed weet wat je ermee moet?

Herken je dit bij jouw kind? Meld je dan vandaag nog aan voor een kennismakingsgesprek bij Resumeren. Onze coaches, orthopedagogen en kinderpsychologen staan voor je klaar.

Individuele coaching

Onze individuele coaching is oplossings- en toekomstgericht dat wil zeggen dat de focus ligt op het ontdekken over welke vaardigheden je al beschikt en wat er al goed gaat en welke nog ontwikkeld kunnen worden.

Coaching in groepsverband

We kijken hoe je jouw al aanwezige vaardigheden in kan zetten in moeilijker situaties passend bij je hulpvraag. Doordat je aan het werk gaat in een groep kan je vaardigheden leren van elkaar en oefenen in de groep met het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Leren ‘leren’

Hoe het komt dat een leerling veel meer oppikt bij de ene les dan bij de andere les? Of hoe er meer spanning wordt ervaren bij specifieke toetsen? Wij kunnen helpen om te leren leren door middel van de “Ik leer leren”-training.
(School) Video interactie begeleiding of beeldcoaching is een vorm van oplossingsgericht, kortdurend coachen waarbij gebruik wordt gemaakt van video-opnames. Door samen de beelden terug te kijken komen we erachter wat er gebeurt in de klas op school.

Hoe werkt coaching bij Resumeren

Wij maken gebruik van verschillende methodieken tijdens de coaching. De keuze voor een bepaalde methode wordt afgestemd op de hulpvraag.

Coachingsmethodieken die wij inzetten:

Coaching werkwijze

Allereerst een vrijblijvend intakegesprek. Daarin gaan we samen op zoek naar een oplossing op maat
De coaching is uiteraard gebaseerd op de individuele aandacht
We blijven graag in gesprek, verwerken de feedback en zullen door middel van evaluaties continu blijven communiceren met de betrokken partijen
De hulpvraag van uw kind staat centraal. Wij zullen altijd met u en uw kind overleggen wanneer het ons verstandig lijkt om bepaalde informatie te delen met derden

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jouw kind past?

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.