Jouw succes, onze missie!

(S)VIB-VHT Beeldcoaching

€ 67,50 per uur

Wat is (S)VIB-VHT Beeldcoaching

(School) Video interactie begeleiding of beeldcoaching is een vorm van oplossingsgericht, kortdurend coachen waarbij gebruik wordt gemaakt van video-opnames. Door samen de beelden terug te kijken komen we erachter wat er gebeurt in de klas op school. We zien daadwerkelijk wanneer het goed gaat en wat er nodig is om het vaker goed te laten gaan. We kunnen dan samen een goed verbeterplan maken. Hierbij worden ook ouders, leerkracht of docent betrokken zodat er afstemming kan plaatsvinden. Coaches bij resumeren zijn eveneens gecertificeerd voor Video Home training. Hierbij ligt de nadruk op de verbetering van de interactie tussen u en de leerling in de thuissituatie. Eventueel kan er een combintatie worden gemaakt met opnames op school om op alle gebieden de juiste ondersteuning te bieden.

Ook voor docenten, Video Home Training

Voor docenten

Tevens wordt (School) Video Interactie-begeleiding gebruikt om leerkrachten en docenten te begeleiden wanneer zij een hulpvraag hebben. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van video- opnames en wordt het beeld gezamenlijk teruggekeken. Als docent of leerkracht kunt u zich bewust worden van krachtmomenten en bekijken we hoe deze kunnen worden uitgebreid om zo tot een passend antwoord op de hulpvraag te komen.

Verloop

Kennis maken, oplossing op maat
Allereerst zullen we kennis maken en het traject dat we voor ogen hebben bespreken. Daarin brengen we samen in kaart waar de hulpvraag ligt en waar we op gaan focussen.
Begeleiden
(School) Video interactie begeleiding of beeldcoaching is een vorm van oplossingsgericht, kortdurend coachen waarbij gebruik wordt gemaakt van video-opnames. Door samen de beelden terug te kijken komen we erachter wat er gebeurt in de klas op school. We zien daadwerkelijk wanneer het goed gaat en wat er nodig is om het vaker goed te laten gaan. We kunnen dan samen een goed verbeterplan maken. Hierbij worden ook ouders, leerkracht of docent betrokken zodat er afstemming kan plaatsvinden.
Nazorg
Eventueel kan er een combinatie worden gemaakt met opnames op school om op alle gebieden de juiste ondersteuning te bieden. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken van (S)VIB -VHT beeldcoaching.

Gecertificeerd

Resumeren is ook gecertificeerd om Video Home-trajecten te doen. Hierbij ligt de nadruk op de verbetering van de interactie tussen u en de leerling in de thuissituatie. Eventueel kan er een combinatie worden gemaakt met opnames op school om op alle gebieden de juiste ondersteuning te bieden. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken van (S)VIB -VHT beeldcoaching.

“Met 8 jaar ervaring in het onderwijs, kan ik nu wel zeggen dat de training en begeleiding vanuit Resumeren er echt voor heeft gezorgd dat ik zekerder voor de klas ben gaan staan"

Evelyn — Leerkracht en IB'er

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

(S)VIB-VHT Beeldcoaching

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.