Jouw succes, onze missie!

Begeleiding voor de basisschool CITO-boost of doorstroomtoets

€ 52,50 per uur (individueel)
€ 222,60 per maand (in groepsverband)

Begeleiding voor de basisschool

Weet je niet hoe je leren moet aanpakken? Heb je eigenlijk nooit hoeven leren of deed je maar wat zodat je uren bezig was? Blokkeer je soms terwijl je wel geleerd hebt? Of krijg je soms een heel ander cijfer dan je had verwacht? Wil je leren hoe je het beste kan leren? Hoe kan je ervoor zorgen dat het je niet teveel tijd kost? Wil je weten wat welke leerstijl jij het beste bij een bepaald vak kunt inzetten? Hoe het komt dat je veel meer oppikt bij de ene les dan bij de andere les? Of bijvoorbeeld hoe je minder spanning ervaart bij toetsen?

Dat is helemaal niet zo vreemd want je brein en dus je executieve functies (vermogen tot zelfsturing) zijn nog volop in ontwikkeling. Ze zijn gelukkig trainbaar en kunnen op iedere leeftijd worden verbeterd. We hebben een aparte training ontwikkeld die specifiek is voor leerlingen die moeite hebben met de executieve functies.
Wil je weten welke manier van ondersteuning het beste bij je past? We helpen je graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we met jou kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

De begeleiding voor basisscholieren bieden wij individueel en in groepsverband aan.

Talent!

Elk kind heeft talenten en vaardigheden. De coaches van Resumeren bekijken over welke talenten en vaardigheden uw kind reeds beschikt en welke nog verder ontwikkeld kunnen worden. Denk hierbij aan moeite met plannen en organiseren en de behoefte aan structuur. Binnen de begeleiding maken we een programma op maat en kunnen we ondersteuning bieden door middel van:

Verloop begeleiding basisscholieren bij resumeren

Intakegesprek, oplossing op maat
Wanneer je uit school komt, kun je eerst even bijpraten en iets drinken en eten bij ons op locatie voordat je aan de slag gaat. Even relaxen in de grote welkomstruimte, op de Wii of op de tafelvoetbal. Daarna ben je vrij om een werkplek op te zoeken in een van de verschillende ruimtes die we bieden.
Omdat er dagelijks 15 tot 20 begeleiders en coaches aanwezig zijn, zijn we in staat je op ieder niveau, met ieder vak te ondersteunen.
Groepsverband
Onze Remedail Teachers zijn ervaren en beschikken over de juiste diploma’s en een VOG. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden.
Inhoudelijke feedback
Door onze persoonlijke begeleiding en prikkelarme omgeving is onze hulp bij huiswerk ook geschikt voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren. Alle ouders ontvangen dagelijks een update via een e-mail. mooi jong houdt rekening met de juiste passende begeleiding, toegesneden op de individuele behoeften. Indien gewenst, nemen wij contact op met de docent, leerkracht of begeleider op school. Dagelijks houden wij hen op de hoogte van de ontwikkeling.
Inhoudelijke feedback
Wij vinden het belangrijk dat je de bij mooi jong aangeleerde vaardigheden ook zelfstandig oefent op school en thuis. Na ieder contactmoment op mooi jong zal een uitgebreid verslag verstuurd worden waarin we de betrokken partijen op de hoogte houden van de vorderingen, succesmomenten en aandachtspunten.
Inhoudelijke feedback
Na ieder contactmoment op mooi jong sturen we een uitgebreid verslag naar ouders, leerling en indien gewenst naar school. Op die manier houden intensief contact en is iedereen op de hoogte van de vorderingen het het welbevinden.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe de begeleiding is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer ook na de training wordt ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

"Omdat we individueel of in kleine groepjes werken kunnen we echt heel snel hele mooie resultaten boeken met de leerlingen, zo leuk!"

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Begeleiding voor de basisschool en CITO-boost

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.