Jouw succes, onze missie!

Persoonlijke aandacht en begeleiding op maat

Basisscholieren

Wat is het naar om te merken dat je kind niet goed in z’n vel zit of dat de resultaten achterblijven. Wanneer het niet lekker loopt op school dan heeft dat invloed op het welbevinden en de resultaten van je kind. Wat ervaren veel kinderen bijvoorbeeld al druk door de Cito- en doorstroomtoetsen. Natuurlijk gunnen we ieder kind de mogelijkheid om succeservaringen op te doen op school. We vinden het daarom enorm belangrijk om te kunnen begeleiden bij zowel sociaal emotionele ontwikkeling als cognitieve ontwikkeling.

Middelbare scholieren

Ons gevarieerde aanbod voor middelbare scholieren is gericht op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Je kan als leerling kiezen voor bijvoorbeeld bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining (cognitieve begeleiding) maar ook voor bijvoorbeeld coaching, faalangstreductietraining of ontwikkeling van executieve functies (sociaal emotionele begeleiding) of een combinatie. Onze coaches en docenten bieden nog veel meer uiteenlopende begeleidingsvormen aan zodat je altijd wel de ondersteuning kan krijgen die jij nodig hebt, allemaal onder een dak, lekker laagdrempelig.
We hebben een uiteenlopend aanbod van trainingen en workshops zodat wij altijd passende begeleiding kunnen bieden voor groepen bij ons op locatie en op school. De inhoud van onze trainingen stemmen we altijd af op de doelgroep en de hulpvragen die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren zijn gekomen. Ons ervaren team van trainers verzorgt altijd maatwerk en is flexibel. Indien gewenst, worden ouders en school betrokken bij de training om de tranfer naar school en thuis soepel te laten verlopen.

Oplossingen voor scholen

Heb je behoefte aan professionele begeleiding bij jou op school? We bieden ondersteuning voor leerlingen en docenten. Denk aan examentrainingen, coaching, bijlessen maar ook trainingen en ondersteuning voor professionals in de klas! Al onze diensten bieden we zowel op school als bij ons op locatie aan en zijn maatwerk.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij jouw kind past?

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.