Jouw succes, onze missie!

Oplossings- en toekomstgericht

€ 67,50 per uur

Wat is Individuele coaching?

Onze individuele coaching is oplossings- en toekomstgericht dat wil zeggen dat de focus ligt op het ontdekken over welke vaardigheden je al beschikt en wat er al goed gaat en welke nog ontwikkeld kunnen worden. We kijken hoe de reeds aanwezige vaardigheden ook in kan zetten in moeilijker situaties passend bij je hulpvraag. Tegelijkertijd gaan we aan de slag met het inzetten van nieuw te ontwikkelen vaardigheden. Uiteraard vinden wij het heel erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de coach en zijn wij zorgvuldig in het vinden van de juiste match. Dit is ook zeker van belang wanneer er bij jou sprake is van autisme/ad(h)d of een combinatie hiervan. We maken gebruik van verschillende methodieken tijdens onze coachingstrajecten passend binnen oplossingsgericht coachen en bij de hulpvraag.

De individuele coaching is een traject van gemiddeld 7 bijeenkomsten.

Echt leren kennen

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met coachen. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt. We kijken naar welke training het beste bij jou past en of het beter is om dit individueel of in groepsverband te volgen.
Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

“Met 8 jaar ervaring als coach, kan ik oprecht zeggen dat ik bij Resumeren hele mooie stappen heb kunnen zetten voor mezelf en met de leerlingen

Sanne — Coach en pedagoog bij Resumeren

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Individuele coaching

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.