Jouw succes, onze missie!

Op naar de brugklas

€ 67,50 per uur

Op naar de brugklas

Een belangrijke stap in de ontwikkeling van uw kind is de overstap van de basisschool naar de brugklas van het Voortgezet onderwijs. Voor een soepel verloop biedt Resumeren begeleiding op maat. Uw kind voelt zich hierdoor prettig en krijgt vertrouwen in het kunnen en doen.

Tijdens deze korte cursus van drie bijeenkomsten van 1,5 uur word je als kind uit groep 7 of 8 voorbereid op wat in het voortgezet onderwijs gevraagd gaat worden. Aan bod komen onderwerpen:

  • Agenda gebruik
  • Plannen en organiseren
  • Leren leren
  • Tips hoe je makkelijker vrienden maakt op de nieuwe school

Wij bieden de cursus zowel individueel als ik groepsverband aan (maximaal 6 leerlingen)

Echt leren kennen

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met de training. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt.
Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer ook na de training wordt ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

“Ouders en leerlingen ontvangen na iedere les op Resumeren een uitgebreid verslag over hoe de les is gegaan"

Maaike — ouder

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Op naar de brugklas

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.