Jouw succes, onze missie!

Coaching in groepsverband

€ 67,50 per uur

Coaching in groepsverband

Onze coaching in groepsverband is oplossings- en toekomst gericht dat wil zeggen dat de focus ligt op het ontdekken over welke vaardigheden je al beschikt en wat er al goed gaat en welke nog ontwikkeld kunnen worden. We kijken hoe je jouw al aanwezige vaardigheden in kan zetten in moeilijker situaties passend bij je hulpvraag.

Doordat je aan het werk gaat in een groep kan je vaardigheden leren van elkaar en oefenen in de groep met het aanleren van nieuwe vaardigheden. We houden natuurlijk rekening met een evenwichtige samenstelling van de groep.

Wij bieden de coaching individueel en in groepsverband aan, op school en bij ons op locatie.

Wanneer coaching in groepsverband?

Situaties waarbij coaching in groepsverband toepasbaar zou zijn:
• Faalangst • Leren leren • Aanleren sociale vaardigheden • Het ontwikkelen van een groei mindset • Scheidingsbegeleiding • Leren omgaan met pestgedrag • Ontwikkelen executieve functies & vaardigheden

“resumeren maakt het voor mij als coach mogelijk, om deskundige ondersteuning te bieden bij sociale, emotionele en onderwijskundige hulpvragen. Op diverse scholen in regio haaglanden krijgen wij de kans om leerlingen te begeleiden. Resumeren is voor mij een mooie plek om te groeien en samen bij te dragen aan de toekomst.”

Lonneke — Trainer, coach en begeleider bij Resumeren

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Coaching in groepsverband

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.