Jouw succes, onze missie!

Resumeren Academie

Individuele begeleiding en coaching, voor scholen en samenwerkingsverband

€ 38,00 per uur
3 uur per dag

De Academie

Onderwijs voor iedere leerling vinden wij belangrijk, ook wanneer de huidige school geen passend onderwijsaanbod kan bieden.

Wanneer de school op zoek is naar een passende tijdelijke plek voor de leerling kunnen wij in overleg met de school persoonlijke begeleiding bieden in een veilige, professionele, kleinschalige omgeving. De leerlingen worden begeleid door vakdocenten en coaches waardoor zij hun onderwijsloopbaan voort kunnen zetten en op niveau blijven. Hierdoor zal instroom naar een andere school gemakkelijker worden en blijven zij zich ontwikkelen.

Doordat wij werken met professionals kan er zowel aan het cognitieve als sociaal emotionele aspect aandacht worden besteed. Wij realiseren ons te allen tijde hoe belangrijk een stimulerende, positieve omgeving is voor iedere leerling.

Wij werken oplossingsgericht, sluiten aan bij de reeds aanwezige talenten en onderzoeken samen met de leerling welke vaardigheden nog verder ontwikkeld kunnen worden.

Individuele aandacht

Wij werken oplossingsgericht, sluiten aan bij de reeds aanwezige talenten en onderzoeken samen met de leerling welke vaardigheden nog verder ontwikkeld kunnen worden. Juist leerlingen die tijdelijk niet op school kunnen zijn, vinden het vaak lastig om te beseffen waar hun talenten en valkuilen liggen. Wij besteden hier aandacht aan en ondersteunen hen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals plannen en organiseren maar ook bij bijvoorbeeld voorbereiding van gesprekken op de toekomstige school.

Bij de Resumeren academie maken we een programma op maat en bieden we passende ondersteuning waarbij we aandacht besteden aan:

  • Leren leren (plannen en organiseren, inzicht in persoonlijke leerstijl etc.)
  • Ontwikkeling van executieve functies
  • Sociaal emotionele vaardigheden en welzijn
  • Vakinhoudelijke ondersteuning
  • Examenvoorbereiding

 

Wij werken met een digitaal leerlingvolgsysteem waardoor alle betrokken partijen  dagelijks op de hoogte blijven van de ontwikkeling van de leerling. Daarnaast kan iedere leerling gebruik maken van onze App waarmee al het maak- en leerwerk gepland en georganiseerd wordt. De app is gekoppeld aan Magister of SomToday.

Onze begeleiding vindt plaats bij ons op locatie waar een fijne, rustige, professionele  leeromgeving is gecreëerd, waar leerlingen een keuze hebben uit verschillende werkplekken.

“Deze school is heel leuk en heeft mooie en zorgzame docenten"

Miranda — Leerling Academie

Vrijblijvend kennismaken

Resumeren Academie

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.