Jouw succes, onze missie!

Merk je dat je de lat soms wel erg hoog legt en daar onzeker van wordt, geen uitdagingen meer durft te gaan en geen fouten mag maken van jezelf? Dan is onze Lef training vast iets voor jou! Je leert wat het verschil is tussen een vaste en een groei mindset. Als je een vaste mindset hebt, ga je ervan uit dat je kwaliteiten onveranderlijk zijn. Met een groei mindset ga je ervan uit dat je altijd beter kunt worden. Gelukkig kun je een mindset veranderen. Dat is niet eenvoudig en daar gaan we samen met jou aan werken tijdens deze training.

De mindsettraining bieden wij individueel, in groepsverband en op scholen aan.

Echt leren kennen

We willen jou graag leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom voeren we altijd een intakegesprek voordat we starten met de begeleiding. We bespreken jouw hulpvraag uitgebreid en maken een plan op maat zodat je écht geholpen wordt.
Dit intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We moedigen aan dat zowel de ouder/verzorger als het kind aanwezig is bij dit gesprek. We vinden het heel belangrijk dat jullie je allemaal prettig voelen bij ons en dat er een goede klik is. Zo kunnen we jullie het beste helpen.

Verloop

Intakegesprek, oplossing op maat
De training is zowel individueel als in groepsverband te volgen. Samen bepalen we wat het beste bij jou past. Bij individuele coaching zijn er 5 tot 7 sessies van een uur. Als je het prettig vindt, kunnen je ouders hierbij aanwezig zijn. Bij de training in groepsverband zijn er 7 bijeenkomsten van een uur. Er zitten maximaal 6 leerlingen in een groep. De training kan bij ons op locatie of op school worden gegeven.

We werken oplossingsgericht. Dat betekent dat we gaan kijken naar wat er al wel is. Jouw vaardigheden, talenten, oplossingsmogelijkheden en ideeën gebruiken we om direct naar de oplossing toe te werken. Zo kunnen we heel gericht jouw hulpvraag oplossen. We oefenen de benodigde vaardigheden samen met jou, zodat je ze ook in de praktijk kunt toepassen.
Voor wie?
We hebben een aparte mindset training voor het voortgezet onderwijs en basis onderwijs, afgestemd op de specifieke leeftijdsgroep. We geven de training individueel en in groepsverband, afhankelijk van jouw wensen. Ook organiseren we de training op scholen.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer ook na de training wordt ondersteund met het in de praktijk brengen van de aangeleerde vaardigheden.

“Zowel als moeder als adviseur passend onderwijs ben ik ontzettend tevreden over de begeleiding die wordt geboden bij Resumeren”

Arlette —Moeder en Adviseur passend onderwijs

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Mindset training

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.