Jouw succes, onze missie!

Bijles wiskunde Den Haag

Op zoek naar bijles wiskunde in Den Haag? Bij Resumeren bieden we op maat gemaakte leermethoden voor middelbare scholieren en examenkandidaten. Met meer dan 10 jaar ervaring stemmen we onze aanpak af op individuele leerlingen, in een unieke leeromgeving waar je op je eigen tempo kunt leren.

• 98% slaagt of gaat over
• Effectieve leermethoden afgestemd op jouw niveau
• Wiskunde bijles in Den Haag

Bijles wiskunde den haag

Bijles wiskunde bij Resumeren in Den Haag

Wiskunde kan soms behoorlijk pittig zijn. Maar maak je geen zorgen, bij Resumeren staan we voor je klaar. Onze bijles is speciaal ontworpen om wiskunde begrijpelijker en misschien zelfs een beetje leuker te maken. Of je nu vastloopt bij algebra of wat hulp nodig hebt met meetkunde, wij hebben de oplossing voor jou.

Bij Resumeren draait alles om jou. Onze vriendelijke en ervaren leraren zijn er om je persoonlijk te begeleiden. Geen saaie lessen, maar gewoon een-op-een hulp die écht werkt. Dus als je merkt dat wiskunde een beetje lastig begint te worden, kom dan gerust eens bij ons langs.

Dus als je een duwtje in de rug nodig hebt, kom dan langs bij Resumeren om kennis te maken.

bijles wiskunde den haag
Wat gaaf! 98% slaagt en gaat over en gemiddeld 1,7 punt hoger na wiskunde bijlessen bij Resumeren!

Wat houdt bijles wiskunde bij Resumeren in?

Bij Resumeren in Den Haag gaan we grondig te werk tijdens onze bijlessen wiskunde. We beginnen met het doorlopen van de lesstof, waarbij we de belangrijkste onderwerpen stap voor stap behandelen en veel oefeningen maken. Oefenen is essentieel om wiskunde goed onder de knie te krijgen. Soms ontbreekt het aan basiskennis, bijvoorbeeld omdat bepaalde rekenvaardigheden niet goed ontwikkeld zijn. In dat geval richten we ons niet alleen op de reguliere lesstof, maar besteden we vooral tijdens de eerste lessen aandacht aan het opfrissen van deze basisvaardigheden. Na verloop van tijd verschuiven we geleidelijk naar de reguliere lesstof, zodat de student volledig wordt bijgespijkerd.

Ongeacht de reden waarom jouw kind bijles nodig heeft, streven wij ernaar om hem of haar volledig voor te bereiden op toetsen en de rest van de middelbare schoolperiode. We werken aan het wegwerken van eventuele achterstanden in basiskennis en zorgen ervoor dat jouw kind met vertrouwen de wiskundetoetsen tegemoet gaat. Voor oudere leerlingen die zich voorbereiden op examens, richten we ons vooral op het maken van veel examenopgaven. Op die manier kunnen we precies zien waar de eventuele struikelblokken liggen en waar nog extra oefening nodig is. Zo zorgen we ervoor dat jouw kind optimaal klaar is voor de uitdagingen van school- en eindexamens.

Hoe ziet een bijles wiskunde bij Resumeren er uit?

Afstemmen

We gaan in gesprek over hoe het gaat met jou en wat jij wil dat de bijles jou vandaag oplevert, wanneer ben je tevreden?

Leren Leren

Welke hulpvraag heb je vandaag en welke leerstrategie past daarbij? We passen onze uitleg aan, aan jouw mogelijkheden en wensen en zullen verschillende leerstijlen en methodes toepassen. Sommige leerlingen zijn er bijvoorbeeld bij gebaat om na een korte instructie direct aan de slag te gaan, terwijl andere leerlingen eerst aan de slag gaan om er zo achter te komen waar ze precies vast lopen

Herhalen

Tijdens het herhalen bespreken we het huiswerk dat we de vorige bijles mee hebben gegeven. We laten je de stof aan ons uitleggen zodat we kunnen onderzoeken en bijhouden of alles goed gaat.

Instructie

We leggen de stof aan je uit en sluiten aan bij al jouw aanwezige kennis. We weten hoe we de stof op verschillende manieren uit kunnen leggen zodat je het gaat begrijpen.

Uitleggen

Vervolgens overleggen we wat we vandaag gaan behandelen. Zo hebben we een goed overzicht van je planning en of met dit gestelde “doel-van-de-bijles” uiteindelijk naar mooie cijfers wordt gewerkt. Je maakt aantekeningen van onze uitleg, we bespreken de stof samen en zorgen dat de stof goed wordt beheerst. Je gaat de slag met de stof en past je de vaardigheden toe die je uitgelegd hebt gekregen. Wanneer het nog niet zelfstandig lukt, gaan we er stap voor stap doorheen.

Afsluiten

We geven je taken en huiswerk mee en daarnaast bespreken we welke theorie je de volgende bijles uit gaat leggen tijdens het moment van herhalen. We noteren alles in ons leerlingenvolgsysteem en koppelen onze bevindingen terug aan jou, je ouders en eventueel je mentor.

Terugkoppeling

De terugkoppeling kan op verschillende manieren plaatsvinden. We kunnen telefonisch, schriftelijk of via een persoonlijk gesprek terugkoppelen. We vinden het fijn om altijd te evalueren hoe het traject is verlopen. Zo kunnen we controleren of we ook echt aan de hulpvraag hebben voldaan en of je tevreden bent.

“Het is onwijs fijn om individueel met de leerlingen aan de slag te kunnen. Op die manier kun je zo enorm snel resultaten boeken en de leerlingen echt iets meegeven!”

Evelien — Bijlesdocent en trainingen

Ervaringen van leeringen en ouders

Vrijblijvend kennismaken

Bijles wiskunde

Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd welke begeleiding bij uw kind past?
Door "Versturen" te drukken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Resumeren.